Få hjälp med flyttstädning i Gävle

Att flytta är ett helt företag. Ett jobb som man blir mindre och mindre sugen på för varje gång man gör det. Visst finns det många positiva aspekter med att flytta – som kanske i längden överväger – men när man står mitt uppe i det känns det mesta som att det här definitivt är sista gången. Men saker händer i livet, och behovet av ett extra rum eller kanske en mindre lägenhet med lägre hyra växer sig allt större- och så står man där med ett nytt hyres- eller köpekontrakt och börjar tänka på allt jobb som måste göras innan man kan slå sig till ro i den nya bostaden

Flyttpackning

Att flyttpacka är ju förstås ett jättearbete, men det kan också vara roligt och spännande, i alla fall till en början. Börjar man i god tid kan man ta det lugnt och passa på att rensa ut sånt man inte behöver längre. Man kan även märka kartonger med innehåll och vart de ska i nya bostaden för att förenkla uppackningen. Men ju närmare man kommer flyttdatumet desto mer sprider sig paniken och desto slarvigare sker packningen. PÅ flyttdagen har man lyckat s mobilisera bekantskapskretsen eller en flyttfirma och försöker dirigera arbetet så gott det går, medan man hela tiden tänker på vad som återstår – flyttstädningen.

Flyttstädning

Flyttstädning måste nog vara den minst populära sysslan i samband med en flytt. Lyckligtvis finns många bra städfirmor i Gävle som kan hjälpa dig med flyttstädningen när du behöver tänka på annat. Anlitar du hjälp med flyttstädning i Gävle behöver du inte gruva dig fullt lika mycket inför en flytt utan kan kanske till och med njuta en smula av det.

Minutiöst och noga kontrollerat

En flyttstädning är den ultimata städuppgiften, här ställs allt på sin spets. Dessutom har du de nya ägarnas kritiska blick att förhålla dig till, till skillnad från när du drar runt dammsugaren hemma till vardags utan någon som ska bedöma ditt jobb. Oräkneliga är bråken kring flyttstädning mellan de gamla och de nya ägarna om flyttstädning och en slarvigt utförd städning kan resultera i att du får bekosta en omstädning, något som sannerligen kan kännas bittert efter allt arbete du trots allt lagt ner.

Har du anlitat en städfirma behöver du inte bekymra dig om sånt. Tycker de nya ägarna att flyttstädningen inte är tillräcklig kan du hänvisa till städfirman som tar den diskussionen med de nya ägarna. Själv kan du ägna dig åt att i lugn och packa upp kartonger och bo in dig i din nya bostad. Dessutom blir faktiskt flyttstädningen betydligt mer noggrann om den utförs av en städfirma. Professionella städare vet exakt vad som ska göra och hur man gör det på bästa sätt. De har de bästa verktygen, materialen och rengöringsprodukterna för att göra jobbet och de lämnar inget åt slumpen. En bra städare tar sitt yrke på allvar och en flyttstädning är inget konstigt, det är något de gör varje dag.

RUT-avdrag

Det bästa av allt är att det inte ens är speciellt dyrt. Med flyttstädning kan man utnyttja RUT-avdraget som är på hela 50%, något som verkligen syns på fakturan. En flyttstädning i en trerummare utförd av en bra städfirma i Gävle kan med RUT-avdrag kosta så lite som 2000:-. Det är egentligen ingenting att fundera över, det är bara att slå till. Här kan du läsa mer om flyttstädningar; www.flyttstädninggävle.se.

13 Jan 2018