Rusta och matcha hittar du i Malmö

Rusta och matcha i Malmö kan hjälpa dig att få ett nytt liv. I alla fall en ny inriktning på ditt liv när det gäller din karriär eller framtida försörjning.

Står du och trampar vid ett vägskäl utan att veta vad du ska ta dig för? Det kan hända alla någon gång i livet. När det sker är det bra om du kan få kvalificerad hjälp med att hitta ut ur ditt lilla dilemma.

Rusta och matcha är ett av alla de initiativ som specialiserat sig på att få ut människor i arbetslivet. Du kanske har varit sjuk länge och behöver testa något nytt. Men det kan också vara så att du blivit uppsagd på grund av arbetsbrist och det visar sig att just din kompetens inte är efterfrågad just nu.

Rusta och matcha arbetar effektivt för att hjälpa dig i Malmö

Rusta och matcha är ett koncept som inte bara finns i Malmö. Det finns över hela landet på olika platser. Om du har en spetskompetens gör de allt för att hjälpa dig hitta arbete eller praktik inom det området. Var säker på att de inte ger sig utan att ni tillsammans kommer leta med ljus och lykta.

Om din situation istället ser ut på det sättet att det helt inte längre finns jobb för dig som har de här kvalifikationerna, då kan det bli aktuellt att du ska omskolas, och i det läget kan du tillsammans med Rusta och matcha komma fram till vad du skulle vilja göra istället. Börja den processen här: rustaochmatchamalmö.se

28 Oct 2022